pstrykacz, poczytaj Test LG G3 tam masz w tabelce krótkie porównanie z S5. Wybór zależy od tego, czego od telefonu oczekujesz.
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Mnie G3 jednak trochę rozczarował. Obiecywali metalową obudowę, a dali plastyk. Nie wiem komu w ekranie o takich gabarytach potrzebna jest taka rozdzielczość, no i ... bateria. Czasy pracy gorsze od poprzednika. Trochę się napalałem na nowego flagowca LG, ale na razie na podstawie dostępnych testów daje sobie na wstrzymanie. Zobaczymy jak pobawię się w realu, to może zmienie zdanie.2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
Wg mnie, żeby odczuć tą różnicę trzeba by grać lub obrabiać grafikę na telefonie.
Wyświetlacz dla mnie jest super, ważna sprawa - w lato, słoneczny dzień, wszystko widać na ekranie.
Polecam tryb gościa, jeżeli dzieci bawią się Twoim telefonem, ustawiasz co mogą włączyć na tel. np. galeria, aparat i muzyka; odblokowuje się to oddzielnym kodem.
Na plusy dla sgs2 imo tylko design i te kilka mm więcej ekranu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturas03Odbiegając trochę od tematu: Używacie może Power banków? Przyznam że 1 dzień trzymania baterii w SGS3Lte mnie nie zadowala. (...)
Nie jest to PowerBank, ale ta aplikacja naprawde działa.
Mam ją na wszystkich urządzeniach z Androidem.
Mój SGS III Lte trzyma spokojnie 2,5 dnia...
Komentarz
-
-
od wczoraj bawię się LG G2 mini jak na razie bardzo fajny telefon...wszytsko działa bardzo płynnie nic się nie zwiesza. Muszę przyzwyczaić się do nowego androida 4.4. ale generalnie intuicyjnie. Jedynie co mnie denerwuje to blokada ekranu za pomocą tak bblokady wzorem , której aktualnie uzywam jak i tej block coś tam...trudno "wstukać" blokade tzn ciężko wchodzi...
Komentarz
-
-
Podzielam Twój entuzjazm
Dodam jeszcze, że baterię można jak to w smartfonach wyładować w 1 dzień, natomiast jeżeli tel. jest mało używany, wytrzymał mi 3 dni i jeszcze mam 50% :twisted:
Odblokowanie to faktycznie masakra, ja mam wzór i jeszcze zdarza mi się dreszczyk emocji - uda się czy nie :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Może trochę obok tematu ale mam mały problem z moim Samsungiem Galaxy Ace 2.
Wybieram kontakt potem dotykam zielonej słuchawki i nic. Zamraża fona na jakieś 20-30 sek. Potem jakby nigdy nic zaczyna wybierać numer i dzwonić...
Miał ktoś coś takiego ? Co poradzić ? Restart telefonu nie pomaga.OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
U mnie żadnych upadków nie było...
Może powrót do ustawień fabrycznych pomoże ?
Ale co wtedy tracę ? Aplikacje ? Jakie inne rzeczy ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
Komentarz